Marokkolaiset rahit

Marokkolainen rahi eli pouf sopii loistavasti sekä jalkarahiksi että istuimeksi. Sitä voi käyttää myös sivupöytänä, kun päälle laittaa esimerkiksi vintage-tarjottimen. (Lue lisää tarjottimistamme) Liikkeessä pääset tutustumaan laajaan rahivalikoimaamme, ja suosituimmat värit löydät myös verkkokaupasta

Luonnollisen ruskeita Marrakech-raheja on monensävyisiä. Värin tummuus riippuu siitä, kuinka paljon nahkaan on lisätty parkitsemisainetta. Kaikista vaalein on tuskin rasvaa nähnytkään, kun taas tummin on saanut sitä reilun annoksen. Ruskeiden pouffien lisäksi myymälästä löytyy raheja myös näissä väreissä: hopea, kulta, valkoinen, musta, sininen, pinkki, keltainen, oranssi, punainen ja vihreä. 

Kaikkien rahien pohjassa on vetoketju, jonka ansiosta ne voi täyttää haluamallaan materiaalilla. Erittäin hyväksi täytteeksi ovat osoittautuneet käytöstä poistetut tekstiilit, kuten lakanat. Kankaalla täytetty rahi pysyy napakkana, vaikka sen päällä istuisi. Istuinosaa vasten kannattaa ensimmäiseksi laittaa mukavuutta tuomaan esimerkiksi sisätyyny, jonka koko on 50 cm x 50 cm.

 Marrakesh:

 

Nämä värikkäät pouffit ovat Fès-nimisiä raheja. Näitä on saatavilla kahta eri korkeutta.