Sisustusideoita

Perustimme Dokkänin, koska mielestämme Helsingistä puuttui sisustusliike, josta voisi löytää meidän skandinaavisen valkeisiin ja puupintaisiin koteihimme väriä ja eksoottisuutta! Tässä muutamia ideoita, miten kiiltäviä ja kimaltelevia tuotteitamme pirteine väreineen voi yhdistää rauhallisiin ympäristöihin.

Sanottakoon vielä, että meillä on hyvä ja pitkälle luottamukselle perustuvat suhteet kaikkien meidän marokkolaisten artesaanien kanssa. Tällainen keskinäinen luottamus on ehdottoman tärkeää. Kun on käsityöstä kyse, saman tuotteen voi tehdä halvasti ja nopeasti tai sitten vaivaa- ja aikaavievästi: kuvissa tuotteet näyttävät ihan samalle.

Liikkeessämme on useita kauniita berbeerikalusteita. Marokkolaista puusermiä voi käyttää näinkin:

marokkolainen-makuuhuone

Pienessä olohuoneessa kauniit kullanväriset pouffimme ovat pöydän alla käytettävissäsi silloin kuin niitä tarvitaan. Kaiken lisäksi niistä saa persoonallisen sisustuselementin:

marokkolaiset pouffit tilaa säästämässä

Marokkolaiset tarjottimemme ovat niin kauniita, että ne voidaan ripustaa seinälle! Kauniista tarjottimesta tulee helposti ylimääräinen apupäytä kevyillä kasaanmenevillä puujaloilla.

marokkolainen tarjotin seinällä

Teinien ja lasten huoneet saavat persoonallisen ilmeensä pouffeilla samalla, kun kavereillekin on osoittaa oma istumapaikka!

vaaleanpunainen pouffi kruunaa teinitytön huoneen

Kommentointi on suljettu.