Marrakesh-rahi

89€

Raheja on monen eri sävyisiä ruskeita. Näissä värin tummuus tulee nahkojen öljyämisestä. Mitä tummempi nahka on, sitä enemmän öljyä on käytetty.

Muut värit vaihtelevat usein. Värjääjämme Marokossa ovat hyvin suurpiirteisiä, joten meillekin on usein yllätys, mitä värejä liikkeeseemme sitten lopulta saapuu… Mutta onneksi sillä ei ole mitään väliä, koska pouffimme ovat joka tapauksessa ihastuttavan kauniita! Ruskeiden lisäksi raheja on kaikissa näissä väreissä:

valkoinen

Kaikkien edellisten lisäksi,
Marrakesh-pouffeja on myös bling-bling -väreissä! Siis kultaisina, hopeisina ja pronssisina.

Pouffejamme on lainattu lukuisiin sisustuslehtiin ja -blogeihin, mikä on tietysti meistä vain hienoa! Marokkolaiset yksityiskohdat sopivat upeasti skandinaaviseen vaaleaankin sisustukseen.

Tällaisista värjäysolosuhteista pouffimme tulevat.

Nahat värjätään käsin näissä suurissa värialtaissa, jossa ne imevät itseensä väriä tarpeellisen ajan. Sen jälkeen ne kuivuvat Marokon auringon alla, laitetaan pinoihin ja lähetetään meille.

Kolmen eri nahanväristen pouffiemme värierot eivät tule näistä altaista vaan siitä, kuinka paljon niitä on öljytty. Kaikista vaalein on tuskin öljyä nähnytkään kun taas tuo tummin on saanut sitä reilun annoksen.

Fez-rahi

Fez-rahit ovat hieman korkeampia kuin Marrakesh-rahit (n. 40cm) ja niihin istuinosassa oleva kuvio on painettu

65€

Fez-raheja on tällä hetkellä seuraavissa väreissä:

Meille tuli myös matalia Fez-raheja (korkeus n. 30cm), jotka sopivat tietenkin myös istumiseen tai jalkaraheiksi, mutta erinomaisesti myös lasten huoneisiin.

60€

Näitä matalia raheja on seuraavissa väreissä:

Start typing and press Enter to search