Marokkolainen sisustusliike Dokkän, tervetuloa!

Marokkolainen sisustus ja marokkolaiset sisustustuotteet ovat Dokkänin osaamisaluetta. Me Dokkänissa elämme suurimman osan vuodesta marokkolaisen kulttuurin ympäröimänä, joten voimme vilpittömästi sanoa tuntevamme omat tuotteemme. Tunnemme myös hyvin kaikki alihankkijamme. He ovat pitkäaikaisia kumppaneitamme, joihin luotamme ja joiden työhön olemme tyytyväisiä. Tiedämme tarkkaan, mistä ja keneltä raaka-aineemme tulevat ja voimme olla ylpeitä tuotteidemme identiteetistä. Suosituimmat tuotteemme: pouffit (rahit), marokkolaiset lamput, pöydät, teekupit ja -kannut, keramiikkatuotteet, nahkatossut ja matot ja ennen kaikkea upeat sementtilaattamme ja marokkolaiset mosaiikkipöytämme odottavat käyntiäsi!

Terveisiä marokkolaisilta käsityöläisiltämme! Katso kuvat, niin näet, mistä tuotteemme tulevat. Juuri Abdul, Najaah ja Myriam tuovat marokkolaisia värejä ja muotoja kotiisi.

Meille tulee säännöllisesti kuormia Marokosta täydentämään varastoamme. Odotamme juuri isoa erää pöytiä, tarjottimia, astioita, sermejä, vintagetyynyjä... joista ilmoitamme myöhemmin. Seuraa facebookiamme!